Våra medarbetare

Vi som arbetar på Moll & Grosskopf Advokater har mångårig erfarenhet i branschen och drivs av glädjen att hjälpa människor i alla möjliga olika utsatta situationer.

Maria Grosskopf

Advokat och delägare

Jur. kand. Lunds universitet 2008. Notarietjänstgöring vid Förvaltningsrätten och Migrationsdomstolen i Malmö med efterföljande tjänst som föredragande jurist på samma domstol. Därefter jurist på Skolinspektionen och har sedan arbetat på advokatbyrå sedan 2012. Har mångårig erfarenhet av att driva processer i domstol.

Ledamot i Sveriges Advokatsamfund.

maria@mgadvokater.se

Cecilia Moll

Advokat och delägare

Jur. kand Lunds universitet 2001. Tingsmeritering vid Västerviks tingsrätt och beredningsjurist vid Malmö tingsrätt. Har arbetat på advokatbyrå sedan 2009 och har mångårig erfarenhet av att driva processer i domstol.

Ledamot i Sveriges Advokatsamfund.

cecilia@mgadvokater.se

Petra Ramberg Persson

Advokat

Jur kand vid Lunds universitet år 2000. Notariemeriterad. Därefter tjänstgjort vid Migrationsverket, Kronofogdemyndigheten och som beredningsjurist vid Hovrätten över Skåne och Blekinge. Arbetat på Familjens jurist mellan 2010 – 2018, senast som senior jurist, och har mångårig erfarenhet av successionsrätt samt av att föra processer i domstol.

Ledamot i Sveriges Advokatsamfund.

petra@mgadvokater.se

Måns Bergendorff

Biträdande Jurist

Jur. kand. Lunds universitet 2016. Därefter arbetat som biträdande jurist med bland annat migrationsrätt på advokatbyrå mellan 2016 och 2018. Notarietjänstgöring vid Lunds tingsrätt mellan 2018 och 2020 innefattande arbete med såväl tvistemål som brottmål. Arbetar främst med familjerätt, uppdrag som målsägandebiträde, särskild företrädare för barn, migrationsrätt och socialrätt.

mb@mgadvokater.se

EMP_Moll&Grosskopf_Webb_3176

Azar Akbarian

Biträdande jurist

Jur. kand. Lunds universitet 2020. Därefter arbetat som beredningsjurist på Åklagarmyndigheten. Notarietjänstgöring vid Malmö tingsrätt mellan 2021 och 2023. Tidigare journalist på Sveriges Radio. Arbetar främst med familjerätt, uppdrag som målsägandebiträde, särskild företrädare för barn, migrationsrätt och socialrätt.

Talar svenska, engelska och persiska.

azar@mgadvokater.se

Annette Lantz

Advokatsekreterare

Mångårig erfarenhet som sekreterare och ekonomiassistent.

Det är oftast jag som svarar i telefon när ni kontaktar oss.
Det går också bra att skicka e-mail till oss via hemsidan för att få kontakt med advokaterna.

Välkomna!

annette@mgadvokater.se

Fotograf Emmalisa Pauly

Behöver du vår hjälp?